pondělí 28. června 2010

The Inbetweeners

Will, Neil, Jay a Simon jsou trapan, idiot, úchylák a chudáček a taky nejlepší kámoši v předposledmním ročníku střední školy.

Dneska sem dokoukala druhou sérii, což není zas tak složitý, protože každá série má stejně jako IT Crowd jenom šest epizod. A je to opět výkvět toho, co Briti dokážou vymyslet. Pokud ste rodiče, nechtějte si kazit iluze o svých dětech. Pokud ste holky, už nikdy nebudete chtít chodit s klukem. A pokud ste kluci a myslí vám to stejně jako těmhle, tak se jdu zabít.
The Inbetweeners je něco neuvěřitelnýho a nedokážu uvěřit, že něco takovýho vůbec mohlo projít a dostat se do televize (ač po desátý hodině), protože tak chlíváckej humor nikde jen tak nenajdete.
Chlapci jsou panicové a samozřejmě se neustále řeší, jak balit holky, ovšem zvláštním poznávacím znamením tohodle seriálu je fakt, že ty čtyři sou tak neuvěřitelný loseři až to bolí a nikdy!!! jim nic nevyjde. Slovník skoro-mužů je tak vybraný, že se to ani publikovat nedá, jeden z nich je navíc ukecanej vejtaha, co z rukávu sype historky o tom, koho zrovna osouložil (pardon, takovejhle výraz tam fakt nenajdete!), ačkoliv všichni moc dobře vědí, že je to stejný pako jako ti ostatní.
Jak asi může dopanout epizoda, kde se čtyři teenageři jdou jako dobrovolníci starat o důchodce? Popusťte uzdu svý zvrhlý fantazii a pak to vynásobte třema a přidejte nevětší znemožnění hrdinů, jaký si dokážete představit krát deset a máte to!

Takže komu přijde vtipnej tenhle obrázek:


následující ukázka z jednoho dílu první řady:


a úryvek (pro mě) legendárního dialogu

Neil: Just...who is this Duke of Edinburgh anyway? Does he teach you?
Jay: Of course he doesnt teach him you fucking idiot, The Duke of Edinburgh is princ Charles.
Will: No he isnt..Its his dad!?
Neil: King Philip?
Will: No! I mean...thats is the duke of Edinburgh youre talking about, but hes not a king!
Neil: He fucks the queen tho...
Jay: Probably in the ass

...prosím klikejte a čumte a chci slyšet nějakou odezvu, áno? Třeba i to, že si myslíte, že sem nechutnej magor...nebo nejlepší pandička na světě, co vám prosvětluje už tak světlý léto!
update: JINEJ LINK, DEKUJI JARU ZA UPOZORNĚNÍ

výsledky ankety magor:pandička 1:0

1 komentář:

jarecek řekl(a)...

zvraceni na sedmilety deti se mi samozrejme libi a na stupnici ujetosti to hodnotim tak 3/10, pac pro me neni asi nikdy nic dost sick. ale stejne porad plati, ze na tyhle moderni kewl serialy proste nejsem. at least se na ne neumim s opravdovym nadsenim divat sam za sebe. p.s.: ten youtube channel je alespon tady na morave zablokovanej.